+420603842366 a.neumannova@seznam.cz
Edie plemenný hřebec Českého teplokrevníka po otci Pernod z matky Erna po Quoniam II., narozen roku 2000. Tento hřebec vynika skvělým podsazením a přilnutím a celkově velice lehkou jezditelností. Byl schopen se připravit do úrovně GP s jezdcem, který sam tuto obtížnost nikdy nejezdil a učili se tedy spolu. To něco vypovídá o jeho inteligenci, pracovitosti a jezditelnosti. Jeho tělesná stavba je vzorem dobrého drezurního koně. Dobře nasazený krk, pružný hřbet a správně zaúhlené zadní končetiny ho předurčují pro chov. Tento hřebec má velice kvalitní cval, dobrý klus a průměrný krok. Má velice dobře aktivní záď a proto bez problémů zvládá cviky do té nejvyšší úrovně v drezuře. Je velice charakterní  a proto se na něm mohou učit i malé děti.
Je to dvojnásobný více mistr  MČR, vítěz Šampionátu na úrovni GP, vítěz FEI testu na úrovni ST a mnoho dalších skvělých umístění na národní i mezinárodní úrovni.
Prozatím bude nabízen pouze formou mražených ID.
Celková cena za dávku je 9 000 Kč ( nejsem plátce DPH). Bližší informace na tel.: 603842366 nebo mailem : a.neumannova@seznam.cz

 

 

Share This